Logies en Ontbijt Immerloo
Arnhem

motoren

  SiteMap   Deutsch   English   Nederlands   Italiano   Français   Dansk   Português   Español  

 NL B&B home NL
 DE B&B home DE
 EN B&B home EN
 FR B&B home FR
 
 route Routebeschrijving
 informatie overnachting voor de fietser info met de fiets
 
motorvriendelijke slaapgelegenheid in Arnhem
 
Kamer Bed and Breakfast Immerloo Arnhem
 
Keuken Bed and Breakfast Immerloo Arnhem
 
 evenementen Evenementen
 
 attracties Attracties
 
 

 

Motorvriendelijke overnachting adres in Arnhem

Een motor vriendelijke Bed and Breakfast accommodatie in Arnhem. Motoren (ook met zijspan) kunnen veilig op de oprit net 2 stappen bij de ingang van het B&B vandaan geparkeerd worden. Ieder jaar kunnen wij steeds weer een groot aantal motorrijders begroeten die in ons B&B overnachten en ons B&B als uitvalsbasis voor toertochten in Gelderland of als tussenstop op hun toertochten gebruiken. Maar ook de bezoekers van motorevenementen in Arnhem komen hier graag. Het B&B is ondergebracht in een zelfstandig gedeelte van een Villa, met eigen ingang, en voorzien van alle nodige faciliteiten. Meer informatie over ons B&B, een overnachting boeken en de kosten voor overnachting...meer over ons B&BBed and Breakfast Arnhem in Arnhem.

GPS coördinaten B&B Immerloo in Arnhem

Wij hebben dan wel een uitstekende routebeschrijvingroute info Bed and Breakfast Arnhem naar ons B&B in Arnhem op deze website staan maar gelijktijdig kaart lezen en motorrijden is nogal onhandig, hier zijn de GPS coördinaten van ons B&B, als het goed is kom je hiermee exact op de oprit bij de voordeur uit.

51° 57'34.36" noord
05° 55'25.13" oostBed and Breakfast Immerloo   Eimerssingel Oost 25   6834CX Arnhem   Tel.: 026 321 83 53

Mail Bed and Breakfast Immerloo


Copyright 2005 www.bnb-arnhem.nl SiteMap 

Motor - Arnhem » Bed and Breakfast - Arnhem » Route - Arnhem » Fietsen - Arnhem » Evenementen - Arnhem » Attracties - Arnhem » Motor - Arnhem Gelderland