Arnhem - Bed and Breakfast Immerloo

Tel.: 026 321 83 53 of 0653 890 287 - Mail: immerloo@gmail.com
27,- euro incl. BTW per persoon per overnachting, gratis Wifi, gratis parkeren. Ontbijt 3,-.

Arnhem "Bed and Breakfast" Immerloo, een betaalbare B&B accommodatie in Arnhem. De accommodatie bevindt zich in een afzonderlijke vleugel van een vrijstaande villa met eigen ingang voor de gasten. Door de ligging van het appartement aan de noordzijde is het ook zomers aangenaam koel en bovendien zijn de gastenkamers voorzien van een ventilator. Een BedandBreakfast vor een kort verblijf waar je betaalbaar kunt overnachten, zowel met ontbijt (ook vegetarisch ontbijt) als ook zonder ontbijt. Een klein winkelcentrum is vlakbij. Het tijdstip voor het ontbijt kan je gewoon met ons afspreken.
Gasten van onze Bed and Breakfast kunnen tevens gebruik maken van een zitkeuken met koelkast, koffiezetapparaat, magnetron. Verder bestaat de mogelijkheid om draadloos te internetten. De keuken is ruim voorzien van borden en bestek. Gratis koffie en thee. Bij mooi weer kunnen gasten genieten van de tuin-zitten, speciaal voor de gasten bestemd.
De accommodatie wordt iedere ochtend schoongemaakt. Alle gastenkamers van onze Bed and Breakfast bevinden zich op de begane grond, maar zijn helaas niet geschikt voor rolstoelen.

Parkeren bij Bed and Breakfast Immerloo

Bij onze B&B accommodatie bevinden zich op nog geen 10 meter afstand voldoende openbare parkeerplaatsen, parkeren is kosteloos en er is altijd plek. Fietsen of motoren mogen op de oprit geparkeerd worden. Als het slecht weer is en snachts mogen fietsen gratis achter de accommodatie droog onder een afdak gestald worden.

Bereikbaarheid Omgeving Arnhem met o.a. Openbaar Vervoer

Een bushalte voor stads- en streekvervoer bevind zich in de buurt op maar 2 minuten loopafstand van onze B&B accommodatie. Met een direkte bus zijn NS station, Rijnstate Ziekenhuis, Arnhem Centrum (het autovrije winkel en uitgaanscentrum) rechtstreeks zonder overstappen te bereiken. Locaties in de omgeving zoals Wageningen of in de stadsregio Arnhem de plaatsen Nijmegen, Huissen, Bemmel, Lent, Gendt en Nijmegen (Centraal Station) zijn rechtstreeks zonder over te stappen per stads- of streekvervoer vervoer in minder dan dertig minuten te bereiken. Omliggende plaatsen zoals Ede-Wageningen, Oosterbeek, Velp, Veenendaal of Apeldoorn zijn per bus of trein vanaf het centraal station te bereiken. Industriepark Kleefse Waard an de Westervoortsedijk en bedrijventerrein IJsseloord, Overmaat en Westervoort zijn met de auto binnen 5 minuten te bereiken.

Een Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Immerloo

Bij een telefonische boeking of een aanvraag voor overnachting via mail hebben wij volgende gegevens nodig:
Naam, adres en telefoonnummer (bij voorkeur mobiel), tijdstip van aankomst, duur van het verblijf en het aantal personen. Bij twee of meer personen of een groep je voorkeur voor een dubbelbed of enkele bedden. Mocht je boeking door omstandigheden niet doorgaan, laat het ons dan tijdig weten. Wij brengen geen annuleringskosten in rekening.
Inchecken kan vanaf 14:00 's middags en tot 24.00 uur 's avonds. Uitchecken kan tot 10:00 uur in de ochtend. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk, als je eerder arriveert, kan je bagage in de accommodatie achter laten. Laat ons ook altijd even weten hoe laat je in Arnhem denkt te arriveren. Tijdens bepaalde evenementen in Arnhem gelden aangepaste In- en UItchecktijden.

Kosten voor overnachting

De kosten voor een overnachting zijn in 2018 € 27,- per overnachting per persoon. Wij rekenen geen toeslag voor gebruik van een kamer door een enkele persoon of voor een enkle overnachting. Ontbijt is € 3,- per persoon. 1 kind t/m 6 jaar mag gratis overnachten. Op aanvraag kan ook een babybed van 120x66 bijgezet worden. De kosten voor het babybed zijn € 10,- per overnachting. De prijzen zijn Inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak.
Helaas kunnen wij voor een overnachting geen betalingen op rekening meer accepteren en zijn wij genoodzaakt contante betaling bij aankomst te hanteren. Het is niet mogelijk tijdens het verblijf onaangekondigd bezoek van familie of kennissen te ontvangen..
Voor aanvullende informatie of om een kamer te boeken kan je eenvoudig gewoon even bellen of een mail sturen. Een aanvraag per mail beantwoorden wij altijd binnen twee uur. Indien geen kamer beschikbaar is kunnen wij ook bungalows of Bed and breakfast adressen elders in Arnhem of in de omgeving van Arnhem aanbevelen.

Last Minute - Arrangementen

18 juni - vandaag geen arrangement of last minute aanbieding.